Fastest Solution s.r.o. logo
Web

První verze CMS Fastest Admin v6.0 jde do důchodu

Zveřejněno: 29. listopadu 2020

Vážení klienti a partneři,

 

Vše má svůj čas a pro naše staré dobré administrativní řešení CMS Fastest Admin v6.0 přišel čas jít do zaslouženého důchodu. Přesně jako lidé odcházející do penze po letech tvrdé práce, i náš systém si po více než desetiletí spolehlivé služby zaslouží odpočinek.

 

S příchodem nových technologií a změnou standardů se naše platforma postavená na starších verzích PHP stala technologicky zastaralou. Přizpůsobení by vyžadovalo rozsáhlé a nákladné aktualizace, proto jsme se rozhodli namísto toho vyvinout zcela nové řešení. Tímto krokem chceme zajistit, že naše služby zůstanou na špičkové úrovni, odpovídající nejnovějším trendům a bezpečnostním požadavkům.

 

Až do konce roku 2021 bude systém CMS Fastest Admin v6.0 převeden do dočasného módu maintenance. Během tohoto období bude systém stále funkční, ale doporučujeme Vám využít tento čas k plánování migrace na modernější a bezpečnější platformu. Nabízíme Vám dvě cesty: můžete přejít na naše nové řešení na cloud technologii AWS od Fastest Solution, které vám nabízí nejnovější inovace a výkon, nebo si můžete zvolit migraci na jiného poskytovatele, který podporuje vaši současnou verzi systému.

Od roku 2022 přejde systém do režimu "unstable", kde již nemůžeme garantovat plnou funkčnost bez individuální dohody s naším obchodním zástupcem Jakubem Tysoněm (tyson@fastest.cz), který vám rád poskytne podrobnější informace a pomůže s přechodem.

 

Děkujeme vám za vaši dlouholetou důvěru a těšíme se na společné pokračování na cestě k digitální excelenci s naším novým řešením.

S úctou,

 

Váš tým Fastest.cz

 

Zdroj obrázku: shutterstock.com 

Zpět na výpis